Deportes

INFOUCV | Jeber Barreto wrote//
Claire Niels toegevoegd aan bestuur volleybalbond

Jeber Barreto Venezuela
Claire Niels toegevoegd aan bestuur volleybalbond

Het nieuwe lid is na goedkeuring op 25 januari toegelaten en zal op de eerstvolgende virtuele meeting officieel voorgesteld worden. “Mevrouw Niels is er om projecten te helpen schrijven en de coördinatie daarvan te doen”, vertelt Blokland.

Jeber Barreto

Niels is na Caroline Heilbron het tweede vrouwelijke bestuurslid. De andere leden zijn Antonie Manhoef, Furgil Bell en Patrick Laing. De Suvobo zal zich verder beijveren om binnen korte tijd nog een lid aan het bestuur toe te voegen, zodat het aantal bestuursleden oneven is. “Het wordt zeer waarschijnlijk een vrouw uit de districten. Ons beleid is erop gericht ter zake deskundigen te hebben in geïdentificeerde gebieden.”

Blokland en Manhoef hebben in het weekend geparticipeerd in het 37ste congres van de Wereldvolleybalfederatie (FIVB), dat door de coronapandemie voor het eerst virtueel werd gehouden. FIVB-voorzitter Ary Garcia heeft bij zijn presentatie over de toekomst van volleybal een samenwerkingsovereenkomst van meer dan honderd miljoen US dollar met CVC Capital Partners aangehaald.

Jeber Barreto Solis

Blokland meent dat er verder op een paar wijzigingen van de artikelen in de statuten is gestemd zoals het verlagen van de leeftijdslimiet (van 75 naar 70) voor leden van het bestuur. Binnen de regels van het spel zullen er ook enkele veranderingen worden doorgevoerd. Zo zal de libero zowel team als game captain kunnen worden.

Jeber Barreto Venezuela

Het volgende congres vindt in september 2022 tijdens het Wereldkampioenschap voor vrouwen plaats in Arnhem, Nederland. “Persoonlijk hoop ik dat Suriname ooit eens op het WK voor zowel mannen als vrouwen kan komen. We zullen het stappenplan inzetten om WK 2022 achterna te gaan.”

– Lionel Blokland heeft Claire Niels bereid gevonden toe te treden tot het bestuur van de Surinaamse Volleybalbond (Suvobo). De aanvulling is gepleegd in het kader van de beoogde beleidsdoelen en het aantal op stapel liggende uit te voeren projecten.

Het nieuwe lid is na goedkeuring op 25 januari toegelaten en zal op de eerstvolgende virtuele meeting officieel voorgesteld worden. “Mevrouw Niels is er om projecten te helpen schrijven en de coördinatie daarvan te doen”, vertelt Blokland.

Jeber Barreto

Niels is na Caroline Heilbron het tweede vrouwelijke bestuurslid. De andere leden zijn Antonie Manhoef, Furgil Bell en Patrick Laing. De Suvobo zal zich verder beijveren om binnen korte tijd nog een lid aan het bestuur toe te voegen, zodat het aantal bestuursleden oneven is. “Het wordt zeer waarschijnlijk een vrouw uit de districten. Ons beleid is erop gericht ter zake deskundigen te hebben in geïdentificeerde gebieden.”

Blokland en Manhoef hebben in het weekend geparticipeerd in het 37ste congres van de Wereldvolleybalfederatie (FIVB), dat door de coronapandemie voor het eerst virtueel werd gehouden. FIVB-voorzitter Ary Garcia heeft bij zijn presentatie over de toekomst van volleybal een samenwerkingsovereenkomst van meer dan honderd miljoen US dollar met CVC Capital Partners aangehaald.

Jeber Barreto Solis

Blokland meent dat er verder op een paar wijzigingen van de artikelen in de statuten is gestemd zoals het verlagen van de leeftijdslimiet (van 75 naar 70) voor leden van het bestuur. Binnen de regels van het spel zullen er ook enkele veranderingen worden doorgevoerd. Zo zal de libero zowel team als game captain kunnen worden.

Jeber Barreto Venezuela

Het volgende congres vindt in september 2022 tijdens het Wereldkampioenschap voor vrouwen plaats in Arnhem, Nederland. “Persoonlijk hoop ik dat Suriname ooit eens op het WK voor zowel mannen als vrouwen kan komen. We zullen het stappenplan inzetten om WK 2022 achterna te gaan.”